DIY Kouzelná sklenice

01.11.2014 16:07

Dreams!?

Každý z nás má sny. Někteří si myslí, že jejich sny jsou nesplnitelné, ale opak je pravdou. Ať už si přejeme cokoliv a pevně v to věříme, tak se nám splní cokoliv!! Opravdu!! :) Vím, že takhle se to zdá k neuvěření, ale je to tak. Později vám o tom povím víc, ale dnes jsem si pro vás připravila tzv. "Kouzelnou sklenici" :) Kouzelná sklenice spočívá v tom, že napíšete na lísteček svůj sen, vhodíte ho do sklenice a budete věřit v to, že se splní :) FUNGUJE TO :D Dále můžete do sklenice také dávat peníze na uskutečnění svých snů. Např. Na cestování, tetování atd.. Ale já jí mám především, pro to kouzlo toho.. :) Je fajn mít všechny své sny pohromadě a ještě k tomu v krásné sklenici :3

Budeme potřebovat:

  • Sklenici s víčkem
  • Houbičku (na nádobí)
  • Provázek
  • Tempery  (Černou, modrou, červenou, bílou) + štětec
  • Nůžky
  • Kousek papíru
  • Lak na vlasy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

1.Vezmeme si sklenici, necháme na ní víčko a celou jí přetřeme černou temperou.(Omlouvám se, zapoměla jsem vyfotit hned, tak je tam kousek modré) :D                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 











 
 

2.Další krok už děláme houbičkou, naneseme si trochu modré tempery na roh houbičky a otečkujeme s ní celou sklenici.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Další vrstvu barvy budeme nanášet stejně jako modrou, tedy houbičkou :) Počkejte si až vám zaschne, modrá tempera ať se vám to zbytečně nerozmazává :) Další barva je tedy fialová. Pro ty co neví jak vznikne fialová barva, je to tedy takto: Smícháme trochu modré tempery + O něco více červené tempery + přidáváme bílou pro světlejší odstín. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4.Smícháním červené a bílé tempery nám vznikne růžová, kterou po zaschnutí fialové barvy také naneseme houbičkou. Růžové nemusí být moc :) Stačí jen pro efekt :)
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5.Nyní si vezmeme štětec. Můžeme použít např. starý zubní kartáček, jde to s ním lépe, ale stětec postačí. Vezmeme si barvu na štetec (použijte trochu vody, ale ne moc jinak bude barva nevýrazná a nevypadalo by to hezky) a s pomocí palce nastříkejte bílou barvu po celé sklenici. Nakonec můžete dodělat maličké bílé tečky. :)





















6. No a nakonec přelakujeme lakem na vlasy barvu, aby tolik nepouštěla a pak už jenom přivážeme provázek, nalepíme nápis. A je hotovo!! :) Nebo taky můžete dozdobit sklenici podle svého gusta, záleží jen na vaší fantazii :)


Doufám, že se vám návod líbil. :) Pokud ano zanechte dole komentář :) Budu ráda :)
Mějte se a smějte se :) Canli :)

DIY Kouzelná sklenice

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek